Partner

Vil du være med på holdet?

Partnerprogram

Stevns Klint Partnere er et tilbud til alle virksomheder, organisationer, kunstnere og foreninger om at være partner med verdensarven.

Bæredygtig udvikling

Med verdensarven ønsker vi at skabe en god og bæredygtig udvikling for hinanden og for Stevns. Idéen er UNESCOs - det har nemlig vist sig, at hvis lokalområdet tjener penge på verdensarven, så bliver der også passet bedre på den. UNESCO kalder det bæredygtig turisme.

Når vi løfter verdensarven - så løfter vi også os selv - og det er dét, vi arbejder med i partnerprogrammet:

  • Øge lokal, økonomisk vækst
  • Tage hensyn til lokalområdets befolkning
  • Passe godt på verdensarven, naturen og kulturhistorien

Arrangementer og kurser

Efterårets kurser hos Visit Sydsjælland og Møn

Visit Sydsjælland & Møn tilbyder en række workshops for aktører i området. Her kan du blive opkvalificeret inden for en række emner, bl.a. sociale medier og salg.

Se alle de kommende workshops her:

www.sydsjaellandmoen.dk/workshops

Verdensarvsdag

14. september

Boesdal Kalkbrud

Partnerdag '24

Sæt kryds i kalenderen for at komme med til efterårets store partnerdag.

Hvornår I 24. oktober 2024

Følg med her for mere info om tid, sted og program.

Partnerprogrammet er et tilbud til alle virksomheder, organisationer, kunstnere og foreninger om at være partner med verdensarven på Stevns

"Vi ønsker at sikre at hele området omkring Stevns Klint fortsat vil være et fantastisk sted at besøge og leve ved"

Eva Waldorff, Partnerkoordinator

Bliv partner

På Stevns arbejder Stevns Klint Partnere for at udvikling sker med respekt for mennesker, dyr og planter. Stevns skal være et endnu bedre sted at leve og arbejde.

Vi ønsker at sikre at hele destination Stevns Klint fortsat vil være et fantastisk sted at besøge og leve ved. Vi arbejder med FNs 17 verdensmål særligt med fire områder: oplevelser hele året, fødevarer og biodiversitet

Vil du være med? Så tilmeld dig via vores tilmeldingsskema her

Lokale fødevarer på menuen

Restauratører og producenter arbejder på at bruge flere lokale råvarer. Målene er at vise smagen af Stevns frem, øge indtjeningen hos lokale fødevarevirksomheder og ikke mindst at mindske klima-aftrykket – fx ved at mindske transport af råvarerne.

Bæredygtige oplevelser - hele året

Flere gode oplevelser for gæster og lokale er centralt i bæredygtig turisme. I Stevns Klint Partner Netværk skaber en række aktører bæredygtige oplevelser med fokus på helårsaktiviteter og oplevelser inde i land – for at passe på klima, miljø og lokalsamfund.

Biodiversitet

Her på Stevns, hvor vi kan se sporene efter den seneste masseuddøen, ønsker vi at modvirke det katastrofale fald i antallet af dyre- og plantearter, som netop nu finder sted.

Stevns Klint Partnere samarbejder med Stevns Kommune om projektet ”Stevns skaber liv”. Se mere på Stevnsskaberliv.dk.

Vil din virksomhed, organisation eller forening hjælpe med at passe på vores naturskønne Stevns?  Kontakt Partner Koordinator Eva Waldorff.