Aktuelt

Stevns Klint Arrangementer og Events

Aktuelt

Her finder du vores kommende arrangementer. Du kan finde alt fra klassiske koncerter til oplevelser for børn og meget mere. Selvfølgelig med masser af faglig viden og inspiration fra Stevns Klint og verdensarven.

barselscafe, mødregruppe, fædregruppe, hygge, cafe, stevns

Barselscafé i unikke omgivelser

Stevns Klint Experience inviterer til barselscafe, leg og hygge i smukke omgivelser. Vi indretter et område i cafeen (kalkrummet) til barselcafé og legerum den sidste torsdag i hver måned.

Næste gang er torsdag 29. juni fra kl. 10.00-12.00

Vi dækker op med liggeunderleg, legetøj og der er mulighed for at købe kaffe, kage og frokost i vores café. Der vil være bleer og vådservietter tilgængeligt på badeværelset.
Inviter mødregruppen, fædregruppen eller mød nye mennesker til barselscaféen.

Senere på året vil der være mulighed for at deltage i særarrangementer i forbindelse med barselscaféen.

Dato | 29. juni, 28. september, 26. oktober, 30. november
Tidspunkt | kl. 10-12

Stevns Klint Experience

Scandinavian Cello School (SCS) præsenterer "Next Generation" på Stevns Klint Experience

10 koncerter i 2023 bringer nogle af de bedste unge klassiske musikere fra hele verden til at deltage i SCS-programmet "Fremtidens Lyd" - som giver dem gratis undervisning, en uges ophold på SCS og en professionel portrætfilm - kulminerende i en aftenkoncert på Stevns Klint Experience.
”Fremtidens Lyd” er støttet af W.Hansen Fonden, DMF, Solistforeningen og Statens Kunstfond. Koncerten præsenteres i samarbejde med Stevns Klint Experience og PH Pianos.

Koncert Klassisk | Novo Quartet

SCS Next Generation i Stevns Klint Experience.

Musik | Novo Quartet - Scandinavian Cello School

Program | tbc

NOVO Quartet har haft fuld fart på siden de i efteråret 2018 startede strygekvartetten op. Med violinisterne Kaya Kato Møller og Nikolai Vasili Nedergaard, bratschisten Daniel Śledziński og cellisten Signe Ebstrup Bitsch, er der skabt et match, der på én gang sprudler af energi og mod, spontanitet og seriøsitet.
Kvartettens medlemmer kommer hver især med en lang række priser og kompetencer fra deres solistiske virke, som tilsammen går op i en højere enhed i arbejdet med NOVO Quartet, båret af et stærkt ven- og fællesskab, i og med musikken.

Caféen i Stevns Klint Experience holder ekstraordinært åbent for køb fra kl. 17-19
Ønsker du at nyde en bid mad, snacks, øl eller en god kop kaffe inden koncerten, er du mere end velkommen.
Bestil bord ved at sende en mail til booking@stevnsklint.dk.

Det er muligt at tilkøbe et glas vin til koncerten når du bestiller billetten.
Vælg ‘billet + et glas vin’ billettypen på billetsiden

Dato | 24. Juni 2023
Tidspunkt | kl. 19.30 - 21.30
Billetpris | 50 kr.
Billet + vin | 100 kr.
Billet skal bestilles - begrænset antal pladser

Køb billet her

Bliv opdateret

Hvis du ønsker at holde dig orienteret om kommende arrangementer, workshops og temaaftener, anbefaler vi at du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Kulturoplevelser og formidling

Events i Stevns Klint Experience har til formål at samle og inspirere mennesker i nye fællesskaber.

Vi tilbyder store oplevelser i unikke rammer med et særligt fokus på diversitet. Nøgleordet for alle events er kvalitet - uanset om det drejer sig om et lille "kom og deltag" pædagogisk børne-arrangement eller en international live koncert med prominente kunstnere.

Med vores serie Talks, kombinerer vi musik med tankevækkende indslag. Her præsenterer vi bl.a. foredrag med førende videnskabsfolk og andre anerkendte oplægsholdere. Vores fokus er engagerede formidlere, som fortæller om ny spændende forskning, banebrydende opdagelser og store begivenheder fra videnskabens verden.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev