Aktuelt

Stevns Klint Arrangementer og Events

Aktuelt

Her finder du vores kommende arrangementer. Du kan finde alt fra klassiske koncerter til oplevelser for børn og meget mere. Selvfølgelig med masser af faglig viden og inspiration fra Stevns Klint og verdensarven.

Tirsdag 29. november

Kl. 17:00 - 18:00

Koncert for børn | Fiolministeriet
I Stevns Klint Experience
Fri adgang med billetbestilling Caféen er særåben til kl. 19.30

Fiolministeriet tager deres publikum med på en dynamisk og svingende rejse ind i et musikalt univers med intensitet, rå energi og smukke sange. Til denne koncert kommer musikken fra en gammel nodebog, der engang tilhørte spillemanden Rasmus Storm. Han boede på Fyn i 1700-tallet og spillede til fester både på slottene og i landsbyerne. Musikken ledsages af historier om Rasmus Storm og hans kumpaner, og publikum får rig lejlighed til at synge, danse og klappe med.

Få billet

Alle hverdage i december

10.00 -17.00

Julehyg | Kravle-dyr fra ”Kridthavets mysterie”
I Stevns Klint Experience
Aktiviteten er gratis

Glem den gamle, krøllede kravlenisse, og pynt op med farvestrålende og sjove kravle-dyr til jul. Lokale illustrator Lykke Bianca har lavede flotte kravle-dyr fra bogen ”Kridthavets mysterie”, som du kan klippe ud og farvelægge.

Lørdage og Søndage 3.-11. december

Kl. 10.00 - 12.00

Julehyg | Fold julekort med flyveøgler
I Stevns Klint Experience
Pris 40 kr.

Fold et smuk og anderledes julekort med origami-designer Tune Holstein.
Motivet er inspireret af de flyveøgler som herskede på himlen for 66 millioner år siden.
Send en personlig julehilsen afsted med flyveøgle, og tag familien med til julestemning i Stevns Klint Experience.

Køb billet

"Arrangementer med inspiration fra FN's Verdensmål for bæredygtig udvikling"

Jacob Shaw, Kulturchef, Stevns Klint Experience

Fredag 16. december

Kl. 19:00 - 23:00
SKE Julekoncert Pop | Sys Bjerre & band
Stevns Klint Experience Foyer
Pris 250 kr.

Kom og hold jul på Stevns Klint Experience sammen med Sys Bjerre & Band. Der vil være masser af gløgg, julestemning og skøn musik til at bringe os alle sammen i feststemning.

I mere end ti år har den eventyrlystne sangerinde Sys Bjerre fået danskerne til både at grine og fælde en tåre, når hun med vort modersmål forrest har indtaget hjem og scenerne i hele landet.

Køb billet

Søndag 18. december

Kl. 16:00 - 17:15
Koncert Klassisk | Trio Vita
Talk | Offentliggøres senere
I Stevns Klint Experience, Klintesalen
Fri adgang med billetbestilling

Stevns Klint Experience præsenterer i samarbejde med Scandinavian Cello School næste generation af musikere fra ind- og udland i en timelang showcase med en talk af en fagperson med fokus på et af de elleve hovedtemaer i udstillingen på Stevns Klint Experience.

Trio Vita studerer er en del af talentprogrammet Fremtidens Lyd på Scandinavian Cello School.

En helt unik koncert i Klintesalen med den fantastiske akustik og med et stykke af Stevns Klint som baggrund.

Få billet

Bliv opdateret

Hvis du ønsker at holde dig orienteret om kommende arrangementer, workshops og temaaftener, anbefaler vi at du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

PH Flygel

Kulturaktiviteterne for 2022 og 2023 præsenteres i samarbejde med PH Pianos med udlån af et helt særligt PH flygel. I dette unikke flygel fremstår Poul Henningsens design i farver hentet fra Stevns Klint og er suppleret med fossiler herfra.

Kulturoplevelser og formidling

Events i Stevns Klint Experience har til formål at samle og inspirere mennesker i nye fællesskaber.

Vi tilbyder store oplevelser i unikke rammer med et særligt fokus på diversitet. Nøgleordet for alle events er kvalitet - uanset om det drejer sig om et lille "kom og deltag" pædagogisk børne-arrangement eller en international live koncert med prominente kunstnere.

Med vores serie Talks, kombinerer vi musik med tankevækkende indslag. Her præsenterer vi bl.a. foredrag med førende videnskabsfolk og andre anerkendte oplægsholdere. Vores fokus er engagerede formidlere, som fortæller om ny spændende forskning, banebrydende opdagelser og store begivenheder fra videnskabens verden.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev