Aktuelt

Stevns Klint Arrangementer og Events

Aktuelt

Her finder du vores kommende arrangementer. Du kan finde alt fra klassiske koncerter til oplevelser for børn og meget mere. Selvfølgelig med masser af faglig viden og inspiration fra Stevns Klint og verdensarven.

En vinterferie under havets overflade

I vinterferien dykker vi helt ned på havets bund. Udfold din kreativitet ved at skabe værker inspireret af kridthavets liv, hør om kæmpestore mosasaurer, forhistoriske bænkebidere og de mikroskopiske kokkolitter som dannede havbunden, og vær med til at fejre fastelavn i naturskønne omgivelser. Dét og meget mere er på programmet for vinterferien i Stevns Klint Experience.

Fastelavn i naturskønne Boesdal

Kom og vær med til at slå katten af tønden i naturskønne Boesdal Kalkbrud. Mon du bliver kattekongen af kalkbruddet? Vi glæder os til at se en masse udklædte børn (men det er ikke et krav). Vi mødes foran Stevns Klint Experience, og går i samlet flok ned i kalkbruddet. Der vil være fastelavnsboller til de første 80 tilmeldte børn. D. 19/2 kl. 10.30 (kræver tilmelding)

Tilmeld dig her

Fortællinger for børn

Tag med på en rejse ned på kridthavets bund, hvor det vrimler med fascinerende væsner. Hør mere om kæmpestore mosasaurer, forhistoriske bænkebidere og de mikroskopiske kokkolitter som dannede havbunden. 'Fortællinger for børn' henvender sig til alle nysgerrige børn og deres voksne. Oplevelsen er en del af entrébilletten og gratis for årskortholdere. Alle hverdage i vinterferien (uge 7 & 8) kl. 11

Skab et kridthav

Vær med til at skabe en uforglemmelig kridthavsbund, inspireret af motiver fra kridthavet. Form naturskønne koraller, mageløse mosasaurer og andet liv fra kridttidens store hav, i ler. Tag enten dit værk med hjem eller vær med til at skabe et fascinerende kridthavslandskab. Aktiviteten er en del af entrébilletten og gratis for årskortholdere. Alle hverdage i vinterferien (uge 7 & 8) kl. 11.30-14

Oplev ClaybyBonds kunstneriske kridthav

Trine Birgitte Bond er kunstneren bag ClaybyBond, og har i mere end 25 år arbejdet med ler. Trine Birgitte Bond skaber organiske keramiske fortællinger inspireret af havets unikke livsformer. Trine Birgitte Bond har skabt en sanselig installation hvor koraller fra kridthavet fusionere med fortolkningerne over kridthavets fascinerende motiver. Alle dage i vinterferien (uge 7 & 8) kl. 11-17

Mød kunstneren

Oplev Trine Birgitte Bond til ”mød kunstneren” og hør mere om hvordan kridthavet er en inspirationskilde for den lokale kunstner, der har keramisk studio og galleri på Rødvig Havn, som er åbne for besøgene. Mød kunstneren d. 18/2 kl. 13-15

Foredrag: På dinosaurjagt i Danmark

Hør Danmarks førende dinosaurekspert og museumsinspektør for Geomuseum Faxe, Jesper Milan, fortælle om udfordringerne ved at gå på dinosaurjagt i Danmark. Milan fortæller ligeledes om de spændende fund han har gjort sig. D. 21/2 kl. 17 (begrænset antal billetter - kræver tilmelding)

Tilmeld dig her

Bliv opdateret

Hvis du ønsker at holde dig orienteret om kommende arrangementer, workshops og temaaftener, anbefaler vi at du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

PH Flygel

Kulturaktiviteterne for 2022 og 2023 præsenteres i samarbejde med PH Pianos med udlån af et helt særligt PH flygel. I dette unikke flygel fremstår Poul Henningsens design i farver hentet fra Stevns Klint og er suppleret med fossiler herfra.

Kulturoplevelser og formidling

Events i Stevns Klint Experience har til formål at samle og inspirere mennesker i nye fællesskaber.

Vi tilbyder store oplevelser i unikke rammer med et særligt fokus på diversitet. Nøgleordet for alle events er kvalitet - uanset om det drejer sig om et lille "kom og deltag" pædagogisk børne-arrangement eller en international live koncert med prominente kunstnere.

Med vores serie Talks, kombinerer vi musik med tankevækkende indslag. Her præsenterer vi bl.a. foredrag med førende videnskabsfolk og andre anerkendte oplægsholdere. Vores fokus er engagerede formidlere, som fortæller om ny spændende forskning, banebrydende opdagelser og store begivenheder fra videnskabens verden.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev