Aktuelt

Stevns Klint Arrangementer og Events

Aktuelt

Her finder du vores kommende arrangementer. Du kan finde alt fra klassiske koncerter til oplevelser for børn og meget mere. Selvfølgelig med masser af faglig viden og inspiration fra Stevns Klint og verdensarven.

Stevns Klint, Stevns Klint Experience, Højerup Kirke, UNESCO, Kgs. Nytorv
Foto: Rudy Hemmingsen

Vores verdensarv = Vores fortid og fremtid

Dato I August
Sted I Boesdal Kalkbrud

UNESCO har valgt København som Arkitekturhovedstad 2023.
De danske og grønlandske verdensarvssteder bidrager til fejringen med en udendørs fotoudstilling på Kgs. Nytorv i det centrale København fra lørdag den 1. til fredag den 30. juli 2023.

Rigsfællesskabets Verdensarvsforening er gået sammen om fotoudstillingen, der med 54 fotostativer når hele vejen rundt om rytterstatuen af Christian 5. og har et særligt fokus på verdensarv og arkitektur.

Fra Stevns Klint deltager vi med 18 smukke fotografier, der viser klinten og den arkitektur, der knytter sig til den, fra Rytterskolen, Højerup Gl. Kirke og til Stevns Klint Experience.

Vores bidrag til udstillingen er blevet til i et samarbejde mellem Stevns Klint Experience/Verdensarvskontoret og fotograf Rudy Hemmingsen med uundværlig støtte fra Stevns Kommune og Stevns Turistforening.

Stevns Klints bidrag til udstillingen er flyttet til Boesdal Kalkbrud, hvor den kan opleves i Den Lille Lade i hele august måned.

Vinterferie

Vinterferie

Dato I Uge 7 - 8
Tidspunkt I Kl. 10 - 17
Hvor I Stevns Klint Experience
Tag med os på en rejse tilbage i tiden og udforsk Kridttidens fascinerende verden. Vi har sammensat en række sjove aktiviteter og kreative udfordringer, som hele familien kan nyde sammen. Sæt kryds i kalenderen og kom og vær med til at skabe gode minder, når I bliver klogere på historien bag Stevns Klint.

Læs mere

Bliv opdateret

Hvis du ønsker at holde dig orienteret om kommende arrangementer, workshops og temaaftener, anbefaler vi at du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Kulturoplevelser og formidling

Events i Stevns Klint Experience har til formål at samle og inspirere mennesker i nye fællesskaber.

Vi tilbyder store oplevelser i unikke rammer med et særligt fokus på diversitet. Nøgleordet for alle events er kvalitet - uanset om det drejer sig om et lille "kom og deltag" pædagogisk børne-arrangement eller en international live koncert med prominente kunstnere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev