Påskerferie

Påskerferie på Stevns Klint

Dinosaurer udenfor Stevns Klint Experience

ER DU OGSÅ BIDT AF EN GAL DINOSAUR? SÅ LÆG VEJEN FORBI STEVNS KLINT EXPERIENCE. Påsken står nemlig for døren og vi har det vildeste program i vente 🪺🦖🦅

Du kan opleve:

🪺 ÆGGEKONKURRENCE
Er du verdensmester i at kaste med æg? Hjælp dinosauren med at få ægget tilbage i reden, og bliv dagens æggemester. Hver dag kan du deltage i konkurrencen om at ramme plet når æggetskal tilbage i reden. Hvis du er den bedste, vinder du et børneårskort til Stevns Klint Experience.

Dato I Alle dage i påsken
Tidspunkt I Kl. 12.00 og 15.00

🦖 DINOÆGGEJAGT I BOESDAL KALKBRUD
Åh nej, Dino har glemt hvor han har lagt sine æg i Boesdal Kalkbrud!
Tag familien i hånden, gå på æggejagti bakkede landskab og find redderne med æg. Kan I finde dem alle sammen? Når I har løst æggejagten, kan I gå tilbage til Dino, som venter med en overraskelse til alle børn som tak for hjælpen.

Dato I Lørdage i påsken
Tidspunkt I Kl. 10.00-11.00.
Pris I 15,- pr. barn. Har du årskort, kan du deltage gratis.

🦅 FORTÆLLINGER FOR BØRN
Findes der egentlig dinosaurer i dag? Det kan DU finde ud af, når vi i påsken inviterer til fortællinger for børn, hvor vi skal på en flyvende rejse gennem dinosaurernes udvikling fra æg til dinosaur til ???
Bliver en fjer til fem høns? Kan en håndfuld børn forvandles til dinosaurfugle? Kan du baske med vingerne og overleve et asteroidenedslag? Dino Emilie og Natur Nana har forvandlet udstillingen til et vaskeÆGtefuglehus fyldt med fjer, dinosaurer, æg oglevende fortællinger fra en svunden tid.

Dato I Alle dage i påsken (pånær lørdage og skærtorsdag)
Tidspunkt I Kl. 11.00 – 11.30
Pris I Inkluderet i entrébillet. Har du årskort er oplevelsen gratis.

🐣 SÆRLIG DINO-MENU I CAFÉEN
Gør som Lucky og spis en dinosaur til frokost. I påsken kan du nuppe en helt speciel frokost - vi serverer nemlig æggemadder til familiens mindste, eller lækre smørrebrød til familiens lidt ældre medlemmer. Caféen har åbent hver dag fra kl. 10 til 17.

🐑 FÅREHYRDNING, NATURPLEJE OG MØD ET LAM
FÅRåret springer ud, og det gør fårene i Boesdal Kalkbrud også – skal du være med til at byde det, og dem, velkommen?
Skærtorsdag, d. 28. marts, slippes en håndfuld får ud i Boesdal Kalkbrud, og denne dag har du mulighed for at opleve fårehyrdning på helt tæt hold, når vi byder Josefine, fra Olstrupgaard, og hendes Spælsau-får og hyrdehunde velkommen. Har du lyst til at møde et vrikkende-hale-får? Josefine har et par lam eller får med, som du har mulighed for at hilse på.

Begivenhedenfinder sted som et unikt samarbejde mellem Stevns Klint Experience og Stevns Kommune i forbindelse med Stevns Skaber Liv. Derfor kan du denne dag høre mere om naturpleje og den særlige kalkoverdrevsflora i Boesdal Kalkbrud.

Dato I Skærtorsdag, d. 28. marts
Tidspunkt I Kl. 11.00 – 15.00 (eller indtil fårene og hundene er trætte)
Pris I Gratis adgang for alle
OBS: Medbring venligst ikke publikumshunde i bruddet denne dag, af hensyn til fårehyrdningen.

🎧 KULTURHISTORISK LYDVANDRING OM BOESDAL
I påskeferien kan du også opleve vores helt nye lydvandring, Stemmer fra Boesdal. Gå på opdagelse i en kulturhistorisk tidslomme, når de autentiske stemmer fortæller historier fra dengang Boesdal Kalkbrud var aktivt. Læs mere om konceptet her: https://stevnsklint.dk/stemmer-fra-boesdal


Dato
I Alle dage
Tidspunkt I Kl. 11.00 & 15.00
Pris I 30,- for årskortholdere eller med entrebillet. 50,- for øvrige

Sæt kryds i kalenderen, ogglæd dig til enflyvende påskeferie i familiens tegn 👨‍👩‍👦‍👦