Café

God mad og drikke i et moderne forsamlingshus

Stevns Klint Experience, Gastronomi, Fanny Waller

I Caféen, i Stevns Klint Experience, har du mulighed for at nyde et måltid, en god kop kaffe, et velsmagende glas vin eller noget helt fjerde. Mens du opholder dig hér, kan du betragte naturskønne Boesdal Kalkbrud.

Et måltid i smukke omgivelser

I Stevns Klint Experience café kan du spise, nyde, inhalere tiden og rummet, hvor lokale fødevarer og særlig god mad skaber et samlingspunkt i et moderne forsamlingshus.

Caféen bruger, såvidt muligt, Iokale råvarer og har et øget fokus på at støtte lokale og danske producenter.

Der kan være vildt og ensomt i naturen og på landet, men her finder man også nysgerrige og inviterende mennesker, råvarer fra, blandt andet, den stevnske muld.

Æblekage

Valget er dit

Du kan vælge mellem varme og kolde anretninger, til den lille og store sult. Menukortet skifter efter årstiderne, og du kan få kage og en rigtig god kop kaffe.

Åbningstider og Menu

Caféen har åbent i hele Stevns Klint Experience åbningstid.
Find åbningstiderne her

I forbindelse med udvalgte arrangementer har Caféen ekstraordinært forlænget åbningstid, dette vil fremgå i forbindelse med pågældende arrangement. Find oversigten over arrangementer her

Vores menu veksler afhængig af årstiden og de lokale varer, vi får, men her kan du se et eksempel: Menu

Bordbestilling for 10 gæster og derover er muligt ved at sende os en mail på booking@stevnsklint.dk. Bestiller du bord til færre mennesker, er du velkommen til at bestille bord i det lille popop-vindue i venstre hjørne på denne side.

Er du interesseret i at booke lokaler og/eller bestille forplejning til arrangementer og konferencer? Send en forespørgsel til booking@stevnsklint.dk

Har du egen madpakke med henviser vi til borde-bænkesæt i Boesdal Kalkbrud. Fx i den lille lade.

Se vores kontrolrapport hos fødevarestyrelsen

Pesto og hummus, SKE, Stevns Klint