Mød designerne

Holdbarhed og skønhed leveret af lokale kunsthåndværkere

Designer shop Stevns Klint

Her har vi samlet en række portrætter af vores helt fantastiske kunsthåndværkere, som stiller deres fine værker til rådighed i vores shop. Og vi spænder vidt lige fra solidt snedkerhåndværk til bittesmå unika smykker med geometriske og organiske former.

Pil Tesdorpf - PILAT

Pil Tesdorpf er grafisk designer og uddannet fra Kunstakademiets designskole. Hendes kunst har et moderne og farvestrålende udtryk, og hendes værker er fulde af detaljer som indbyder til at du går på opdagelse i dem. Hendes motiver er inspireret af hendes mange udlandsrejser, hvor hun bl.a. finder inspiration i flora og fauna, og menneskerne omkring hende.

Sejer Folke

Sejer Folke er snedkerhåndværker og arbejder næsten udelukkende med lokalt træ. Træet i hans produktion, kommer med sin helt egen og unikke historie. Fx gamle planker fra stevnske Kridthuse, og giver på den måde træet et nyt liv og formål. Hans stil er rustik og maskulin, og fremfor alt designet til at kunne holde i mange år.

Conny Vies · Chalk Copenhagen

Chalk Copenhagen er en lille virksomhed drevet af passion for farver, kunst og bæredygtighed. Produktionen foregår ude ved kanten af Stevns Klint, og i disse smukke omgivelser producerer de bæredygtige pastel og oliekridt. De udvikler selv alle recepterne, blander og matcher farverne, ælter, ruller, tørrer, skærer og pakker kridtene for endelig at sende dem ud i verden til mennesker, der deler deres passion og glæde for kvalitet, farver og kreativitet.

Tune Holstein · Holstein Folds

Tunes historie er noget ganske særligt. Efter en sygemelding fik han lyst til at skabe noget konkret, så han tog sin barndomshobby, origami op igen. Det skulle vise sig at blive et vendepunkt for ham. Folderierne har siden grebet om sig, og i dag er han indehaver af virksomheden Holstein Folds. Hans geometriske lampeskærme er den perfekte sammensmeltning japansk og skandinaviske design, og foldet af et særligt italiensk syrefrit pergamentpapir, der sikrer at det ikke bliver gult over tid. Materialerne er internationalt certificeret, og fra miljømæssig, økonomisk og social ansvarligt skovbrug.

Charlotte Mannstaedt · Mannkind

Charlotte Mannstaedt er smykkedesigner og kunsthåndværker. Hun har en forkærlighed for finish, og skaber produkter du har lyst til at røre ved. Alle hendes designs produceres så bæredygtigt som muligt, af naturlige eller genbrugte materialer og rester fra anden produktion. Det hele bliver til i hende eget værksted på Stevns.

Trine Birgitte Bond · Clay by Bond

Trine Birgitte Bond skaber organiske keramiske skulpturer med inspiration fra Stevns Klint og kridthavet. I en verden hvor livet under overfladen er særligt sårbart, ønsker hun igennem kunsten at vise den helt unikke skønhed som befinder sig her, og samtidig sætte fokus på havets skrøbelige økosystem. Alle hendes værker er unika, præcis som de livsformer hun portrætterer.

Kristin Olischer · Honningperler

Kristin Olischer, som er kvinden bag Honningperler er biavler, og skaber i samarbejde med bierne naturlige plejeprodukter af honning & bivoks. Hendes produkter er certificerede og er håndlavede helt uden tilsætningsstoffer og vand. De er nærende og plejende og velegnet til selv sart og sensitiv hud. Et rent og naturligt alternativ til din daglige pleje.

Tingtegneriet, designshop, Stevns Klint Experience
Foto: Frame & Work

Tingtegneriet

Tingtegneriet er en dansk designvirksomhed med en mindre egenproduktion af møbler og brugsting i høj kvalitet og fortrinsvis fremstillet af træ.
Claus og Vibeke, som står bag virksomheden, tegner og fremstiller møbler og brugsting, som de tilstræber at give høj brugsmæssig, materialemæssig og æstetisk kvalitet.