Om os

At stå sammen og tage vare på det, der har værdi for os som mennesker

Om os

Stevns Klint Experience er det primære ankomst-og formidlingssted for Stevns Klint UNESCO Verdensarv. Her er tid til at være sammen, til fordybelse, forundring, nærvær og oplevelser samt muligheder for leg og læring.

Et moderne forsamlingshus

Bygningen som huser Stevns Klint Expierence, er tegnet af Praksis Arkitekter, og er formuleret som en ny kant i Boesdal Kalkbrud. Oplevelsescentret er bygget ind i kalken og som gæst mødes man af aktivitet og mennesker allerede ude på forpladsen.Bygningens indre består af foyer, bistro, shop, Kalk Rummet og Klinte Salen samt Verdensarvssalen

Medarbejdere

Har du behov for at komme i kontakt med os, kan du hilse på alle medarbejderne her.

Læs mere om medarbejderne

Ledige stillinger

Vil du arbejde hos Stevns Klint Experience kan du på denne side holde øje med ledige stillinger. Du kan også læse om mulighederne for praktikforløb.

Ledige stillinger

Kulturelle oplevelser i verdensklasse

På Stevns Klint Experience er der også mulighed for at opleve danske og internationale kultur- og videnskabspersonligheder. Friday Night Experience kombinerer kultur og refleksion på en aften med livemusik og dybdegående diskussion og foredrag fra førende fagfolk i en afslappet atmosfære ledsaget drinks og snacks.

Læs mere om kulturarrangementer

Bæredygtig udvikling af Stevns

Vi står sammen om Stevns Klint på tværs af virksomheder, offentlige institutioner og lokale ildsjæle - for at bevare og udvikle klinten og hele lokalområdet på en bæredygtig måde. Til glæde for os, der bor her, os der arbejder her, alle, der besøger området, og vigtigst af alt - for de generationer, som skal arve det hele efter os.

Læs mere om vores partnerprogram

"Essensen af verdensarv er at stå sammen og tage vare på det, der har værdi for os som mennesker"

Tove Damholt, Verdensarvchef