Om os

At stå sammen og tage vare på det, der har værdi for os som mennesker

Om os

Stevns Klint Experience er det primære ankomst-og formidlingssted for Stevns Klint UNESCO Verdensarv. Her er tid til at være sammen, til fordybelse, forundring, nærvær og oplevelser samt muligheder for leg og læring.

Et moderne forsamlingshus

Bygningen som huser Stevns Klint Expierence, er tegnet af Praksis Arkitekter, og er formuleret som en ny kant i Boesdal Kalkbrud. Oplevelsescentret er bygget ind i kalken og som gæst mødes man af aktivitet og mennesker allerede ude på forpladsen.Bygningens indre består af foyer, bistro, shop, Kalkrummet og Klintesalen samt Verdensarvssalen

Bæredygtig udvikling af Stevns

Vi står sammen om Stevns Klint på tværs af virksomheder, offentlige institutioner og lokale ildsjæle - for at bevare og udvikle klinten og hele lokalområdet på en bæredygtig måde. Til glæde for os, der bor her, os der arbejder her, alle, der besøger området, og vigtigst af alt - for de generationer, som skal arve det hele efter os.

Læs mere om vores partnerprogram

Whistleblowerordning

På Stevns Klint Experience har vi en whisteblowerordning.

Hvad er en whistleblowerordning?

En whistleblower er en kanal, hvor samarbejdspartnere kan indberette mistanke om uregelmæssig adfærd på arbejdspladsen. I Stevns Klint Experience's indberetningssystem kan du som medarbejder, leverandør og fast samarbejdspartner hurtigt og nemt indberette om forhold vedrørende alvorlige lovovertrædelser, seksuelle krænkelser og øvrige alvorlige forhold.

Sådan behandler vi henvendelser

Alle indberetninger bliver behandlet med den størst mulige grad af fortrolighed. Du kan finde flere oplysninger herom under linket til whistleblowerordningen.

Whistleblowerordningen administreres delvist af advokatfirmaet Norrbom Vinding. Du kan finde oplysninger om Norrbom Vindings behandling af personoplysninger her.

Anmeld din bekymring