Få støtte til din aktivitet i Boesdal Kalkbrud eller langs Stevns Klint

Experience Motion, Kultur & Natur

Boesdal Kalkbrud

Experience Boesdal Fællesskaber (Motion, Kultur & Natur)

Via en fondsbevilling fra Nordea-fonden uddeler og fordeler Stevns Kommune og Stevns Klint Experience 0,8 million til foreninger og aktører på Stevns i 2023, 2024 og 2025 indenfor tre indsatsområder der tager udgangspunkt i fællesskaber i Boesdal Kalkbrud:

  • Motion – Tiltag og aktiviteter der knytter sig til fællesskaber og fritidsaktiviteter med fokus på motion og fritidsliv til lands og vands i og/eller med udgangspunkt fra Boesdal Kalkbrud.
  • Kultur - Tiltag og aktiviteter der knytter sig til kulturelle oplevelser i form af events, festivaler og arrangementer med fokus på musik, teater, performance, dans, foredrag, udstillinger, kunst og andre aktiviteter i Boesdal Kalkbrud.
  • Natur - Tiltag og aktiviteter der knytter sig til natur og naturformidling i form af vandreture, guidede ture, overnatning, ekspeditioner med mere i Boesdal Kalkbrud.

Formål

Formålet er overordnet at skabe fællesskaber & lokal udvikling i Boesdal Kalkbrud og langs Stevns Klint med verdensarv som løftestang.

Målet er at udvikle både foreningerne og udbuddet af attraktive bæredygtige aktiviteter i Boesdal Kalkbrud og langs Stevns Klint. Aktiviteterne skal afholdes i 2023, 2024 og/eller 2025.

Alle foreninger og øvrige aktører i Stevns Kommune kan søge tilskud, og når vi skal vælge, lægger vi vægt på at uddele pengene til bæredygtige aktiviteter, som afholdes i Boesdal Kalkbrud eller langs Stevns Klint. Formålet er at skabe fællesskaber & lokal udvikling med verdensarv som løftestang.

Fællesskaber, udvikling, aktiviteter

Netværksgrupper

Til projektet etableres tre netværksgrupper med de foreninger og aktører som tildeles bevilling.

Styregruppen

Natasja Thorsøe Teglers

Projektassistent

+45 2012 3846

Morten Svarre Andersen

Koordinator for Kultur & Turisme Stevns Kommune

+45 5128 9075