Sponsor

Gode venner er guld værd

Sponsor

Selv når man som Stevns Klint er 41 meter høj og 66 millioner år gammel, har man brug for venner. Alle, der vil være en del af fællesskabet, og som har lyst til at bakke op om verdensarven og UNESCOs værdier og Stevns Klint Experience, kan være med.

Giv en hånd med

Nogle gange er venskab at give en hånd - eller en kop kaffe. Men vi vil også gerne have venner, som vil støtte os med håndfaste beløb. Vi søger venner som vil hjælpe til med at videreudvikle vores kulturelle aktiviteter – koncerter, festivals og foredrag.

Vi har mange forskellige sponsormodeller. Årskort Business Club - er en af dem, og giver fri adgang med 1 ledsager samt 10% rabat på alle kulturaktiviteter. Dette sponsorat inkluderer også logo ved udstillingen og kan købes af alle med CVR-nummer.

Nye fællesskaber

Målet er at vi sammen, samler mennesker i nye fællesskaber. Vi ønsker at skabe et fundamentet for en stærk og trofast gæste- publikumsbase. Forankringen af ånden i lokalsamfundet og Stevns Klint Experience, er et andet vigtigt indsatsområde. Det arbejder vi løbende på, gennem en række verdensklasse-events, som har til formål at øge kendskabet til Stevns Klint Experience og antallet af besøgende.

Lad os mødes

Vil du være sponsor så lad os mødes til en hyggelig snak om, hvordan vi sammen kan bidrage til en bæredygtig videreudviklingen af Stevns Klint Experience. Send en mail til Steen Bonke Sørensen eller ring til ham på 4099 5577‬.

Mail Steen Bonke Sørensen