Doner til Stevns Klint Experience

Støt formidling af Verdensarven

Stevns Klint Experience, donation, Verdensarv

Støt formidlingen af Verdensarven

Doner til Stevns Klint Experience

Vi står i den situation, at vi, Stevns Klint Experience, kan blive momsfritaget for vores entrébilletter og formidling, hvis vi samler donationer på min. 200 kr. fra 100 individuelle personer/virksomheder hvert år. Vi skal nå at samle cirka 100 donationer inden årets udgang.

Vi håber derfor at du har lyst til at hjælpe, og at du vil dele budskabet med dit netværk. Du kan selvfølgelig få skattefradrag for din donation, og pengene som indsamles i denne forbindelse, går direkte til udvikling og vedligeholdelse af udstillingerne og formidlingen af Stevns Klint Experience.

Momsfritagelsen har stor betydning for Experience samlede økonomi, hvorfor det er vigtigt for os at få samlet de 100 individuelle donationer.

Derfor søger Stevns Klint Experience økonomisk støtte?
Momssystemet for kultur i Danmark medfører, at kulturinstitutioner kan blive momsfritaget på entrebilletter og formidling, hvis minimum 100 personer/virksomheder årligt støtter udstillingerne samt formidlingen med en donation/gave på minimum kr. 200,-.

For Stevns Klint Experience vil det gøre en væsentlig økonomisk forskel, og din støtte har afgørende betydning for os. Vi håber på din hjælp.

Du kan hvis du ønsker det få skattefradrag for din donation, og vi sørger for indberetningen af din donation til SKAT. For at få skattefradrag angives CPR/CVR nummer. Stevns Klint Experience indberetter til SKAT og garanterer fuld diskretion og sikker opbevaring af alle personlige data.
Det samlede støttebeløb og den konkrete brug af støtten offentliggøres i starten af 2024.

Her kan du støtte kampagnen - LINK


Andre støttemuligheder

Ønsker du at støtte os på anden vis – f.eks. med et længerevarende sponsorat eller partnerskab, så kontakt os på kontakt@stevnsklint.dk.