Konferencer

Vi mødes på kanten af verdensarven

Møde i Verdensarvssalen, Stevns Klint Experience

Står du og mangler et sted at holde dit næste møde? På Stevns Klint har du mulighed for at afholde dine begivenheder i unikke rammer.

Hos Stevns Klint Experience er der mange spændende muligheder for at afholde møder, konferencer eller andre dags- og aftenarrangementer. I den lyse, smukke kalkinspireret bygning er der højt til loftet og en smuk udsigt over kalkbrud og havet.

Der er mulighed for at afholde dit næste arrangement i tre forskellige områder - Klinterummet, Verdensarvssalen eller caféområdet. Vi har god plads og kan rumme helt op til xx personer, afhængigt af hvor du ønsker at afholde arrangementet og bordopstilling.

Vi kan sørge for et sted, hvor der er plads til at fordybe sig eller få nytænkt energi til lige netop det emne, der rører på sig hos jer.

Stedet emmer af historie, som kan spores helt tilbage til Kridttiden, hvor Danmark lå under vand. Netop dette kan afspores i det naturskønne område, hvor klinten fortæller vores alles fælles historie. Nyd dit næste møde med udsigt til en af UNESCO’s verdensarvssteder.

For booking af arrangementer, kontakt venligst booking@stevnsklint.dk.

Bordopstilling i caféområdet i Stevns Klint Experience

Faciliteter

Stevns Kint Experience har de optimale faciliteter til dit næste møde. Vi sørger for adgang til WIFI, projekter, lydsystem, gode parkeringsforhold og god forplejning, alt sammen placeret i fantastiske omgivelser. Du kan booke enten Klintesalen, Verdensarvssalen eller caféområdet.

Nytårskur, afholdt i Verdensarvssalen hos Stevns Klint Experience

Muligheder

Når du afholder dit arrangement hos Stevns Klint Experience, har du højt til loftet, god plads og en smuk udsigt i vente. I kan med fordel gøre brug af den skønne natur, som er en helt speciel mulighed for at skabe et unikt arrangement. Vi tilbyder lokation til alt fra møder til konferencer, lanceringer og teambuilding. Kun fantasien sætter grænser.

Caféområdet i Stevns Klint Experience

Forplejning

Vi tilbyder forskellige pakkeløsninger og forplejning, hvad end der er tale om et morgen, formiddag eller aftenarrangement. Vi har skabte en menu, hvor der er taget højde for allergener, bæredygtig og gode råvarer. Mod merbetaling er der mulighed for specifikke ønsker til menuen.

Nysgerrig på mere?

Ingen idéer er for store, så tøv endelig ikke med at kontakte os med dine tanker om dit næste arrangement. Skriv til os på booking@stevnsklint.dk for mere information.