Ledige stillinger

Job & Praktik

Ledige stillinger, job, praktik

Vil du arbejde hos Stevns Klint Experience kan du på denne side holde øje med ledige stillinger. Du kan også læse om mulighederne for praktikforløb.

Ledige stillinger

Cafémedarbejder søges

Nu har du muligheden for at blive en del af teamet hos Stevns Klint Experience.

Vi søger en smilende og serviceminded cafémedarbejder med restaurant- og køkkenerfaring. Din arbejdsplads bliver det vi kalder for et åbent køkken, og du vil derfor være i direkte kontakt med vores gæster. Derfor er det allervigtigste for os at du er serviceminded. I Caféen arbejder vi i høj grad med friske lokale råvarer efter sæson.

Vi søger både timelønnede deltidsmedarbejdere samt en fastansat deltidsmedarbejder til at tage vagter både i hverdage og weekender samt ferier.

Det kan vi tilbyde

 • En spændende arbejdsplads med mulighed for personlig udvikling
 • Ordnede forhold og muligheden for at blive en del af et unikt team der brænder for at give vores gæster en god oplevelse
 • Gode kollegaer

Dine primære opgaver

 • Forberedelse, tilberedning, anretning samt servering af mad
 • Oprydning og rengøring samt servicering af kaffemaskiner
 • Tage imod bestillinger
 • At give vores gæster en god oplevelse
 • Afvikling af events og arrangementer

Vi forventer af dig

 • Du har tidligere restaurant- og køkkenerfaring
 • Du er serviceminded og smilende
 • Du behersker det danske sprog og meget gerne også engelsk samt eventuelt tysk på turistniveau

Yderligere oplysninger

Ansættelsesstart snarest muligt.
Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser.

Ansøgning og kontakt
Vil du vide mere eller har du spørgsmål til stillingen?
Kontakt driftsleder Fanny Waller på fanny@stevnsklint.dk eller på telefon 3034 4979.
Ansøgning sendes til fanny@stevnsklint.dk
Samtaler afholdes løbende.

Om Stevns Klint Experience

Stevns Klint blev i 2014 optaget på UNESCO’s liste over verdensarv, fordi klinten er det bedste sted i verden til at se sporene efter det meteornedslag, der for 66 mio. år siden ramte jorden og medførte en global katastrofe og massedød. Stevns Klint Experience er placeret i Boesdal Kalkbrud i Rødvig Stevns.

Stevns Klint Experience danner rammen om en uforglemmelig oplevelse af klinten og historien om den globale katastrofe og starten på det liv, vi kender i dag.
Formålet med Stevns Klint Experience er at støtte og sikre den fremtidige udvikling og formidling af Stevns Klint som UNESCO Verdensarv med det formål at formidle stedets natur- og kulturhistoriske spor og virke som portal til Stevns Klints øvrige attraktioner og almennyttige seværdigheder.

Vores kernefortælling
For 66 millioner år siden rammer en asteroide Jorden med en vanvittig kraft. Skidt for dinosaurerne, men heldigt for os mennesker. For midt i katastrofen overlever de dyr og planter, der udvikler sig til det liv, vi kender i dag. Livet med dig og mig.

Stevns Klint er det bedste sted i verden at se sporene efter katastrofen. Den smukke hvide klint sætter vores liv og fælles handlinger i et større perspektiv. I dag er det os, der skaber rammerne for livet på Jorden. Sammen former vi fremtiden.

Stevns Klint – en forandring for livet.