Vinterferie

Vinterferien står for døren

To piger der udfører vinterferiens aktiviteter.

Glæd jer til en vinterferie fyldt med spændende oplevelser og eventyr på Stevns Klint.

Dyk ned i Kridthavet

Vær me d til at skabe millioner år gamle dyr og planter, inspireret af motiver fra Kridthavet i ler. Lad kreativiteten flyde frit, og vær med til at forme f.eks. naturskønne koraller, mageløse mosasaurer eller andre fascinerende skabninger fra Kridttidens store hav. Tag enten dit værk med hjem, eller lad det bo i det spændende kridthavslandskab, midt i Stevns Klint Experience.

Mal i tegnestuen

Dygtige Nina Fjordbak Nielsen har kreeret en fantastisk tegning, med motiver fra Kridthavet. Farvelæg og navngiv din egen mosasaur i aktivitetshjørnet af foyeren.

Drømmer du om at gå på dinosaurjagt?

Prøv vores sjove aktivitet, 'Den Store Dinogåde'. Et spændende mysterie for alle aldre, der tager udgangspunkt i Stevns Klint Experience. Her kan man blive klogere på fortidens kæmper. 'Den Store Dinogåde' udleveres i foyeren.

Ekstraordinært tilbud i butikken

I uge 7 og 8 kører vi et helt særligt tilbud, nemlig en Lucky-pakke! Den består af en Lukcy-bamse og et sæt Lucky-tattoos. Køber du denne pakke, sparer du hele 20%.

Cafépersonalet

Caféhygge for hele familien

Hos os er vinterferie lig med hygge og familietid! Efter en frisk tur i den smukke natur, eller udforskning af den spændende udstilling, inviterer vi jer til at slå jer ned i den hyggelige café, hvor I kan nyde en velfortjent pause, med en betagende udsigt over Boesdal Kalkbrud. I uge 7 og 8 byder vi op til vaskeægte familiehygge. Mens børnene fordyber sig i de sjove vinterferieaktiviteter, kan de voksne hygge sig med lækre fastelavnsboller og varm kakao med flødeskum. Skulle sulten melde sig, står vores søde personale klar med lækre frokostretter, der omfatter bl.a. velsmagende sandwiches og lune, stevnske tærter.

Praktisk information

Stevns Klint Experience har åbnet alle dage fra kl. 10-17, så der er rig mulighed for at tage hele familien med på eventyr i vinterferien, og udforsk den fascinerende historie. Vi glæder os til at byde jer velkommen til en uforglemmelig vinterferieoplevelse!